tag:blogger.com,1999:blog-1272367513676241193.post1959703422448419403..comments2014-04-07T17:44:58.299+02:00Comments on ett steg i taget: pytt – matsabotageLi Lindströmhttp://www.blogger.com/profile/16119396635197731397noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1272367513676241193.post-36293293131520288742014-04-07T17:44:58.299+02:002014-04-07T17:44:58.299+02:00Fast jag brukar också ha i socker i en del saker j...Fast jag brukar också ha i socker i en del saker jag lagar. Det är en bra smak att blanda med. Man ska ju ha en jämvikt mellan sött, surt, beskt o starkt i maten. Men just i pytt i panna har jag inte socker, men gör jag en pastasås är det jättegott o ha i socker, inte några supermängder, men bara lite grann för en viss smakändring.<br />Sååååå socker i mat går jättebra :)Linneahttp://www.facebook.comnoreply@blogger.com